DA thermomix safetyproject danish

De yderligere sikkerhedsinstruktioner
til dit Thermomix®-apparat

Kvaliteten af vores produkter og tilfredsheden hos kunder som dig har altid været den højeste prioritet for os hos Vorwerk. Vores kvalitetsstyring og strenge sikkerhedssystemer er designet til at sikre, at vi konsekvent lever op til Vorwerks høje kvalitetsstandarder. Dette gælder især Thermomix®.

Med mere end otte millioner TM6- og TM5-apparater solgt på verdensplan har Thermomix® nydt stor popularitet i mange år og har langt det højeste antal af sådanne foodprocessorer på markedet. Som en direkte salgsorganisation opretholder vi desuden et tæt forhold til Thermomix®-rådgivere og kunder over hele verden. Dette giver os mulighed for at identificere sjældne bekymringsområder meget tidligt, som kan forringe brugen af Thermomix®.

Vi har observeret et par tilfælde på markedet, hvor der er opstået et problem ved brug af Thermomix®. Som en sikkerhedsforanstaltning har vi derfor besluttet at udstede en frivillig offentlig advarsel om 23. august 2022 uden dette problem, som kan opstå.

     

Hvad vi observerede og den frivillige offentlige advarsel

Når standardmålebægeret sættes i Thermomix® TM6, passer det tæt i låget, hvilket forhindrer det i at falde ud, når røreskålens låg tages af. Målekoppen på TM6 er designet, så der kan slippe tilstrækkelig damp fra røreskålen ud i kanterne, når der laves mad eller maden simrer. Men under tilberedningsprocessen eller når du følger visse opskrifter, kan ingredienser flyde til toppen, blive komprimeret og forhindre damp i at slippe ud.

Som følge heraf kan der i yderst sjældne tilfælde opbygges et øget tryk i røreskålen under tilberedning eller når maden simrer (eller opvarmning ved temperaturer på 95°C / 200°F og derover), hvilket kan føre til et pludseligt og ukontrolleret spild af varm mad, som i enkelte tilfælde kan give forbrændinger.

Det skal under alle omstændigheder bemærkes, at sandsynligheden for, at varm mad flyder over eller går i udbrud, er betydeligt højere, hvis det påfyldningsniveau, der anbefales i manualen og også angivet på indersiden af røreskålen, overskrides.

Løsningen

bimby tm6 peas and simmering basket on top
bimby tm6 peas and simmering basket on top
bimby tm6 peas and simmering basket on top

     

thermomix tm6 soup correct

Undgå at overfylde skålen

Det eksisterende maksimale påfyldningsniveau for blandeskålen (2,2 L for Thermomix® TM6 og Thermomix® TM5) skal altid overholdes.
 

thermomix tm6 broccoli varoma

Supper, gryderetter og syltetøj

Supper, gryderetter og syltetøj skal altid tilberedes ved en temperatur, der ikke er højere end 100°C (212°F). Til opskrifter, der kræver en højere temperatur, skal Varoma® anvendes, som angivet i opskriften.
 

thermomix tm6 peas and simmering basket

Opskrifter der kræver en simrekurv

Visse opskrifter kræver, at simrekurven bruges i røreskålen. Til disse opskrifter kan målebægeret stadig bruges. 

Forskellen mellem TM6 og TM5 målebæger

Guidede og manuelle tilberedningstilpasninger

int thermomix TM6 product in use woman hands medium

Som en del af den kontinuerlige Thermomix®-udvikling har vi allerede tilpasset de tilgængelige opskrifter i vores Guidet Madlavning for at afspejle dette, så du kan fortsætte madlavningen med den korrekte brug. Derudover er softwaren til Thermomix® TM6 blevet opdateret og er let tilgængelig på din enhed, når den er tilsluttet WiFi. Accepter den nye softwareopdatering for også at modtage yderligere sikkerhedsinstruktioner, når du laver mad uden brug af guidet madlavningsfunktion.

Vi giver også aktivt information om denne frivillige og forebyggende foranstaltning i vores opdaterede brugsanvisning, på vores opskriftsplatform Cookidoo® og ved produktdemonstrationer.
 

     

Guidet Madlavning

Guidet Madlavning tilpasninger til TM6

Manuel Madlavning

Manuelle madlavningstilpasninger til TM6